May 25, 2020

Ezért hívjuk a JIAIDO-t úgy, hogy az Út Önmagunk szeretete felé (the path to Love Oneself). Az önmagunk az nem az én magam vagy a te magad, hanem a valódi én maga. (Oneself is not myself or yourself, it is the Self). Önnön lényed szeretete. Semmi köze az érdeklődéseidh...

July 22, 2019

Az agy, ahogyan a test egésze is, egy dinamikusan változó struktúra. Ez persze a tudományos kutatások előtti időkben is így volt, de most már a “hogyan”-t saját fejlődésünk szolgálatába állíthatjuk.

April 16, 2019

A kreativitás érintetlenül, eredendően van. A csend, a jelenlét a kapu, amin beléphetsz. Ha belépsz, a kibontakozás elemi örömében fürdesz majd. Csak hagynod kell, ne akard, ne váljon céloddá.

March 18, 2019

3/2 - TUDSZ EGY PERCIG A LÉGZÉSEDRE FIGYELNI? A legtöbben bátran rávágnák: Egy percig? Viccelsz?? Koncentráltam én már ennél sokkal hosszabb ideig is! - de sajnos meglepő, mennyire nem egyszerű!

February 25, 2019

1. TANULD MEG TARTANI A FÓKUSZT 

Mindegy, milyen típusú céljaid vannak, fontos, hogy képes legyél elérni oda, ahová szeretnél. Ehhez tiszta irányokra és erős koncentrációs készségre van szükséged.

A mai kor egyik kihívása, hogy jelentős mértékű, figyelmünkért versengő in...

December 1, 2018

3/1 - HA PIROS, AKKOR ÁLLJ! Mindegy, milyen eszközzel közlekedsz nap mint nap, az garantált, hogy piros lámpát kapsz! Használd ki ezt az időt!