KEZDŐ CSOPORT - RENDSZERES ÓRÁK
5
5

press to zoom
kezdő szintű JIAIDO órák
kezdő szintű JIAIDO órák

Álló meditáció - JIAIDO óra

press to zoom
Kezdő szintű órák
Kezdő szintű órák

Kezdő szintű órák

press to zoom
1/7

Az új Kezdő program május végén Ajiit [Adzsit] vezetése és útmutatása alatt indul.

A hat hónapos program során nagyon fontos a heti kétszeri JIAIDO gyakorlás ahhoz, hogy megtapasztald a módszer jótékony hatását.

A rendszeres csoportos órákon való részvétel mellett lehetőség nyílik személyes konzultációra Ajiittal, hogy átfogó képet alkothass az állapotodról és a fejlődésed irányáról. 

Ajiitról bővebben itt olvashatsz

A Kezdő órák időpontjai:

  • Hétfő és szerda 18:00 - 19:00

  • Kedd és csütörtök 16:00 - 17:00

  • Reggeli órák: kedd és csütörtök 7:30 - 8:30

Helyszín:

JIAIDO Akadémia, Budapest XIII. kerület, Vág u. 19. 

A JIAIDO egy aktív, mozgásra épülő személyiség- és tudatosság-fejlesztő rendszer.

A kezdő szintű órákon elsajátítjuk a JIAIDO alapvető mozdulatait, technikáit, megtanuljunk az első formagyakorlatot és megismerkedünk a JIAIDO szellemiségével. 

 

A heti 2x60 perces gyakorlás kikapcsol a mindennapi folyamatos megfeszítettségből, stresszből, külvilágra való figyelésből, és lecsendesíti a folyamatosan aktív, gondolatokkal teli elménket.

 

A teljes figyelemmel kísért mozgás és légzés gyakorlatai által a test és elme összhangba kerül, a figyelem befelé összpontosul.

A JIAIDO-ban megtanuljuk figyelmünket erősíteni és irányítani. Figyelmünk tudatos irányításával képessé válunk megfigyelni saját belső folyamatainkat, érzelmi és gondolati világunkat különböző helyzetekben. Ezáltal önismeretre teszünk szert és lehetőségünk lesz tudatosan kilépni korlátozó mintáinkból, és felfedezni, mennyi potenciál rejlik még bennünk.

gyakorlóink mondták

"Engem semmilyen eddig általam ismert módszer nem tudott fejben tényleg kikapcsolni. A JIAIDO-nál esélyem sincs, hogy másra gondoljak, teljesen leköti a figyelmem. Ez nekem óriási élmény - agyalós típusként elképesztően nehéz a 'belső rádiót' kikapcsolni."

— A.T.

Bejelentkezés
Kezdő csoport - 2022. május 23-ai hét 
Melyik Kezdő órákra jönnél? Ha több időpont is alkalmas, jelöld meg mindet!
 

AZ ÓRÁK DÍJA

ALKALMI JEGY

90 perces óra
bérlet nélkül

3 000 fT

8 ALKALMAS BÉRLET

heti 2 alkalom
5 hétig érvényes

18 000 fT

2250 Ft / alkalom

MIT VISELJÜNK?

A JIAIDO órákon fehér gyakorló ruhát viselünk, hosszú szárú laza nadrágot és fehér, JIAIDO feliratos pólót.

 

A fehér szín a tisztaság, a fény és üres elme szimbóluma. Minden órán egységesen ugyanolyan ruhát öltünk, magunk mögött hagyva az egyéni ízlést, testalkatra, nemre, korra való megkülönböztetést. Az egyforma öltözék nagy segítségünkre van, hogy mihamarabb visszakapcsolódjunk igaz, tiszta természetünkhöz, mely mindannyiunk esetében egy és ugyanaz.

 

A JIAIDO póló több méretben megvásárolható a dojóban.