top of page
JIAIDO mozgásmeditáció - tudatosság fejlesztése a gyakorlatban
JIAIDO mozgásmeditáció - fókusz
JIAIDO mozgásmeditáció - stabilitás
JIAIDO mozgásmeditáció - mozdulat, légzés, ritmus
JIAIDO mozgásmeditáció - belső erő
JIAIDO mozgásmeditáció - egyensúly

KEZDŐ CSOPORT - RENDSZERES ÓRÁK

A JIAIDO egy aktív, mozgásra épülő személyiség- és tudatosság-fejlesztő rendszer.

A kezdő szintű órákon elsajátítjuk a JIAIDO alapvető mozdulatait, technikáit, megtanuljunk az első formagyakorlatot és megismerkedünk a JIAIDO szellemiségével. 

 

A heti 2x60 perces gyakorlás kikapcsol a mindennapi folyamatos megfeszítettségből, stresszből, külvilágra való figyelésből, és lecsendesíti a folyamatosan aktív, gondolatokkal teli elménket.

 

A teljes figyelemmel kísért mozgás és légzés gyakorlatai által a test és elme összhangba kerül, a figyelem befelé összpontosul.

A JIAIDO-ban megtanuljuk figyelmünket erősíteni és irányítani. Figyelmünk tudatos irányításával képessé válunk megfigyelni saját belső folyamatainkat, érzelmi és gondolati világunkat különböző helyzetekben. Ezáltal önismeretre teszünk szert és lehetőségünk lesz tudatosan kilépni korlátozó mintáinkból, és felfedezni, mennyi potenciál rejlik még bennünk.

A hat hónapos program során nagyon fontos a heti kétszeri JIAIDO gyakorlás ahhoz, hogy megtapasztald a módszer jótékony hatását.

A rendszeres csoportos órákon való részvétel mellett lehetőség nyílik személyes konzultációra, hogy átfogó képet alkothass az állapotodról és a fejlődésed irányáról. 

Ajiitról, a JIAIDO mozgásmeditáció alapító mesteréről bővebben itt olvashatsz

gyakorlóink mondták

"Engem semmilyen eddig általam ismert módszer nem tudott fejben tényleg kikapcsolni. A JIAIDO-nál esélyem sincs, hogy másra gondoljak, teljesen leköti a figyelmem. Ez nekem óriási élmény - agyalós típusként elképesztően nehéz a 'belső rádiót' kikapcsolni."

— A.T.

A Kezdő órák időpontjai:

  • Hétfő és szerda 18:00 - 19:00

  • Kedd és csütörtök 16:00 - 17:00

  • Reggeli órák: kedd és csütörtök 7:00 - 8:00

Helyszín:

JIAIDO Akadémia,

Budapest XIII. kerület, Vág u. 19. 

Bejelentkezés
Kezdő csoport 
Melyik Kezdő órákra jönnél? Ha több időpont is alkalmas, jelöld meg mindet!
Árak

AZ ÓRÁK DÍJA

ALKALMI JEGY

3 300 fT

90 perces óra bérlet nélkül

HAVI BÉRLET

22 000 fT

MIT VISELJÜNK?

A JIAIDO órákon fehér gyakorló ruhát viselünk, hosszú szárú laza nadrágot és fehér, JIAIDO feliratos pólót.

 

A fehér szín a tisztaság, a fény és üres elme szimbóluma. Minden órán egységesen ugyanolyan ruhát öltünk, magunk mögött hagyva az egyéni ízlést, testalkatra, nemre, korra való megkülönböztetést. Az egyforma öltözék nagy segítségünkre van, hogy mihamarabb visszakapcsolódjunk igaz, tiszta természetünkhöz, mely mindannyiunk esetében egy és ugyanaz.

 

A JIAIDO póló több méretben megvásárolható a dojóban.  

Mit viseljünk
bottom of page