Első JIAIDO bérletem

Kedvezményes bérletkonstrukciót ajánlunk azoknak, akik az ingyenes Próbaóra után szeretnék elkezdeni a rendszeres gyakorlást:

Első bérleteddel 4 héten át korlátlanul látogathatod Tai Sabaki óráinkat, így akár 8 órán is kedvezményes áron vehetsz részt.

A bérlet érvényessége az első bérlettel látogatott órád dátumától indul, nem a vásárlás dátumától. 

Első JIAIDO bérletemet a dojóban vásárolhatod meg, vagy átutalással közhasznú sportegyesületünk számlaszámára:

Nemzetközi JIAIDO Egyesület
MagNet Bank: 16200223-10063651

ELSŐ JIAIDO BÉRLETEM

4 hét alatt lejárható próbabérlet

8 000 fT

8 ALKALMAS BÉRLET

heti 1 alkalom
9 hétig érvényes

17 600 fT

2200 Ft / alkalom

13 ALKALMAS BÉRLET

heti 3 alkalom

5 hétig érvényes

19 500 fT

1500 Ft / alkalom

A JIAIDO ÓRÁK ELEMEI:

Aktív testmozgás és légzés – hogy testben is ép légy

Páros gyakorlatok – a kommunikáció és kapcsolatteremtés fejlesztéséért

Érintéses testmunka (JIAIDO Ate) – az érzelmi blokkok oldásáért

Relaxáció és meditáció – töltődésért, stressz oldásért és a belső csendért

NEKED SZÓL,

  • ha Te is szeretnéd megtalálni a belső középpontod és megtanulnád, hogyan tudsz megmaradni ebben a kiegyensúlyozott állapotban a hétköznapokban is

  • ha még soha nem gyakoroltál velünk, de érdekel a mozgással történő önfejlesztés,

  • ha már jártál nálunk egyszer vagy többször, de szeretnéd az alapoktól elindítani a gyakorlást,

  • ha szeretnéd, hogy a limitált létszámú csoportban az egyéni fejlődésedre is hangsúly kerüljön.

Jelentkezz a kezdő csoportba!
 

JIAIDO - MOZGÁS és MEDITÁCIÓ

Nemzetközi JIAIDO Egyesület

Programok a Kreativitás jegyében
20190929_180908.jpg

ZENE WORKSHOP

2020. tavasz

Legközelebbi zene workshopunk a perzsa zene világába kalauzol el.

Helyszín:

Mauna Ház

Részletek
20181013_171328.jpg

KERÁMIA WORKSHOP

2020. nyár

Alkotókészség 

Helyszín:

Mauna Ház

Részletek

TÁNC WORKSHOP

2020. nyár

Szabad tánc az önkifejezés, önfelfedezés jegyében. Élvezd a mozgás örömét!

Helyszín:

Mauna Ház

Részletek

ELSŐ JIAIDO BÉRLETEM

4 hét alatt lejárható próbabérlet

8 000 fT

8 ALKALMAS BÉRLET

1 hónap alatt lejárható

16 000 fT

2000 Ft / alkalom

24 ALKALMAS BÉRLET

3 hónap alatt lejárható

45 600 fT

1900 Ft / alkalom

RENDSZERES ÓRÁK - KEZDŐ ÉS HALADÓ SZINT
Kezdő szintű órák
Kezdő szintű órák

Kezdő szintű órák

press to zoom
Kezdő szintű órák
Kezdő szintű órák

Kezdő szintű órák

press to zoom
Kezdő szintű órák
Kezdő szintű órák

Kezdő szintű órák

press to zoom
Kezdő szintű órák
Kezdő szintű órák

Kezdő szintű órák

press to zoom
1/10

A JIAIDO ÓRÁK ELEMEI:

Aktív testmozgás és légzés – hogy testben is ép légy

Páros gyakorlatok – a kommunikáció és kapcsolatteremtés fejlesztéséért

Érintéses testmunka (JIAIDO Ate) – az érzelmi blokkok oldásáért

Relaxáció és meditáció – töltődésért, stressz oldásért és a belső csendért

Kezdő csoport indul, lehet még csatlakozni!

További információ és jelentkezési lehetőség itt.

A JIAIDO egy aktív, mozgásra épülő személyiség- és tudatosság-fejlesztő rendszer. A kezdő szintű órákon elsajátítjuk a JIAIDO alapvető mozdulatait, technikáit, megtanuljunk az első formagyakorlatot és megismerkedünk a JIAIDO szellemiségével. 

 

A heti 2x90 perces gyakorlás kikapcsol a mindennapi folyamatos megfeszítettségből, stresszből, külvilágra való figyelésből, és lecsendesíti a folyamatosan aktív, gondolatokkal teli elménket. A teljes figyelemmel kísért mozgás, légzés és érintés gyakorlatai által a test és elme összhangba kerül, a figyelem befelé összpontosul.

Megpihenhetünk a nyugalomban, fellélegezhetünk és elmélyíthetjük önmagunkkal és az életünkkel való kapcsolatunkat. 

Ebben az állapotban könnyebb rálátni a személyiség rejtett részeire is. Azokkal, amelyekkel szívesen együtt élünk, kiegyensúlyozhatjuk, tovább erősíthetjük. Az akadályozó berögződések, félelmek pedig idővel tudatosulnak és a gyakorlatok hatására fokozatosan elveszítik felettünk erejüket, hátrahagyhatjuk őket. 

Így a gyakorlás során alkalomról alkalomra egyre kiegyensúlyozottabb, egyre harmonikusabb és tudatosabb személyiséggé válhatunk.

Herczeg Judit

Tasnády Rita

Figyelmünk irányítása nem könnyű, ezért a JIAIDO-ban a mozgást, a fizikai testet hívjuk segítségül, hogy ezen keresztül eddzük ezt a képességünket.

 

Sokkal könnyebben boldogulunk, ha a testünket, a mozdulatunkat, a légzést, a testérzeteket kell figyelemmel követnünk, mintha a gondolatainkat vagy az érzelmeinket próbálnánk meg figyelemmel kísérni.

 

Mivel a test sokkal ’kézzelfoghatóbb’, kiváló terepet nyújt a gyakorlásra, a figyelmünk, tudatosságunk edzésére.

Figyelem, kommunikáció, együttműködés - a jó kapcsolat alapjai

gyakorlóink mondták

"Engem semmilyen eddig általam ismert módszer nem tudott fejben tényleg kikapcsolni. A JIAIDO-nál esélyem sincs, hogy másra gondoljak, teljesen leköti a figyelmem. Ez nekem óriási élmény - agyalós típusként elképesztően nehéz a 'belső rádiót' kikapcsolni."

— A.T.

JIAIDO TÁBOR

A tábor minden aktív gyakorló számára jó lehetőséget biztosít a JIAIDO tudásanyag elmélyítéséhez, a csapatszellem, az összetartás építéséhez. Alkalmat ad a JIAIDO valamennyi ágának kipróbálásához, melyre a heti rendszeres gyakorlások során nem mindig nyílik lehetőség.

 

Az intenzív, három napos gyakorlás során alkalom van kompakt módon megtapasztalni a módszer fejlesztő hatását testi, érzelmi és mentális szinten egyaránt.

A tábort az alapító mester, Ajiit vezeti. Segítségével a technikai előrelépés mellett betekintést nyerünk a JIAIDO életfilozófiájába, a gyakorlás valódi céljába, lényegébe.

A következő tábor időpontja

2019. május 24-26.

JIAIDO - Tábor

press to zoom

JIAIDO - Tábor

press to zoom

JIAIDO - Tábor

press to zoom

JIAIDO - Tábor

press to zoom
1/8

A táborokat egy Balaton közeli faluban, Szőlősgyörökön tartjuk.

A három napos programnak a Nemzetközi JIAIDO Egyesület központjának barátságos, nyugalmas környezete ad otthont. A napi 2-3 gyakorláshoz füves gyakorlótér és fedett dojo is rendelkezésre áll.

 

A napi háromszori, bőséges vegetáriánus ételeket együtt készítjük.

Ajiit, a JIAIDO alapítója nyílt órát tart, melynek témája ezúttal a kapcsolódás képessége, a kommunikáció, az egymásra hangolódás, együttműködés - ezek fejlesztését szolgálják a JIAIDO-ban a páros gyakorlatok.

 

Mindennapi életünkben sok helyzetben tapasztalhatjuk, hogy egészen addig képesek vagyunk a középpontunkban maradni, míg egy másik fél meg nem jelenik a színen: legyen az a kollégánk, a társunk, bármely családtagunk. Ilyenkor vagy annyira a másikra kezdünk figyelni, hogy elfeledkezünk magunkról, vagy annyira próbáljuk őrizni a saját nézőpontunkat, hogy nem történik meg a valódi kapcsolódás. Akármi legyen is a helyzet, kiesünk a középpontunkból, elveszítjük a magunkkal való kapcsolatot.

 

A JIAIDO mozgásmeditáció páros gyakorlatai abban segítenek bennünket, hogy megtanuljunk úgy figyelni a társunkra, hogy közben nem veszítjük el a kapcsolatot magunkkal. Nyitottsággal, odafigyeléssel együtt lenni, tiszta önkifejezéssel kommunikálni és együttműködni minden kapcsolatunkban fontos, legyen az a munkahelyünk vagy a privát életünk.

Találj vissza önmagadhoz!

„Az életben tapasztalt szenvedés és elégedetlenség fő oka az, hogy megszakad a kapcsolatunk saját magunkkal. Ezt előidézheti egy külső esemény, de akár valamilyen érzés vagy gondolat is, ami teljesen leköti a figyelmünket. Mivel ez gyakran előfordul, szinte észre sem vesszük, mi történik, így hajlamosak vagyunk megmaradni ebben az állapotban órákra, napokra, hetekre, hónapokra, sőt, akár évekre is. Így veszítjük el a jelen pillanatot, így vesztegetjük el az életünket.” Ajiit

Ajiit, a JIAIDO mozgásmeditáció alapítómestere nyílt órát tart Budapesten, melynek fő témája, hogy hogyan találhatunk vissza belső középpontunkhoz és hogyan lehetünk képesek egyre hosszabb és hosszabb ideig megmaradni ebben a kiegyensúlyozott állapotban.

A mai modern világban, ahol rengeteg impulzus ér minket, ami magunkon kívülre csábítja és tartja a figyelmünket, különösen fontos, hogy a mentális leterheltség, a stressz és a számtalan tennivaló ellenére újra és újra visszataláljunk belső középpontunkhoz, halljuk a saját belső hangunkat. Így minden nap elérhetővé válik a lecsendesedett, békés, elégedettséggel, örömmel teli állapot, mely nem csak ránk, de környezetünkre is pozitív hatással van.

A JIAIDO pontosan azokat a képességeket fejleszti, amik ahhoz szükségesek, hogy szándékunk szerint tudjuk irányítani és minél hosszabb ideig irányban tartani a figyelmünket, erőinket. Edzi a tudatosságot egy jól felépített, változatos elemekből álló, egész testet megmozgató módszer segítségével. Így nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is megtapasztalhatod a magaddal való újrakapcsolódást annak minden pozitív hatásával együtt, akár minden nap, minden órában.

Érdekel?

Várunk szeretettel!

17.png

Időpont: 2018. szeptember 18. kedd, 19 óra

Helyszín: Aranytíz Kultúrház, Budapest V. kerület, Arany János utca 10., 1. emelet

Az óra díja: 2000 Ft / 90 perc

ELSŐ ALKALOM

Próbáld ki a JIAIDO-t!
Órák: kedd és csütörtök
19:15 - 20:45

ingyen

Ismerd meg a JIAIDO lényegét egyenesen az alapító mestertől!

Ajiit (ejtsd: Adzsít) a JIAIDO rendszerét azért hozta létre, hogy egy gyakorlati módszert adjon azok kezébe, akik komolyan szeretnének önmagukon dolgozni, fejlődni, túllépni a korlátaikon.

 

Mindezt egy érdekes, élvezetes, aktív mozgással járó formába öntötte, hogy a testünkön keresztül könnyebben kapcsolódhassunk belső középpontunkhoz, és ezt a kapcsolatot folyamatosan erősítve megláthassuk, majd magunk mögött hagyjuk akadályozó érzelmi és mentális mintáinkat.

 

A JIAIDO (ejtsd: dzsí-áj-dó) három japán kanjiból álló összetett szó, melynek jelentése: Út Önmagunk szeretete felé.

Ahhoz, hogy az úton biztos léptekkel járjunk, előbb vagy utóbb meg kell találnunk a választ az emberi lét alapvető kérdéseire: Ki vagyok Én? Hogyan léphetek túl azon a képen, amit magamról ismerek, hogy rátaláljak arra, aki valójában vagyok a megszokásokon, elvárásokon és elképzeléseken túl? Mit jelent Önmagam szeretete?

 

A JIAIDO megértése és gyakorlása lépésről lépésre vezet el a válaszokhoz a mozdulat, légzés és fókuszált figyelem együttese által.  

 

Április 11-én szerdán 19 órai kezdettel előadásra invitálunk, ahol közvetlenül Ajiittól, a JIAIDO alapítójától hallhatsz majd a JIAIDO mozgásmeditáció hátteréről, céljáról és hatékony személyiség- és tudatosságfejlesztő hatásáról.

A módszer átfogó bemutatása mellett szó lesz arról, hogy az aktív gyakorlás hogyan képes olyan változást indítani az életedben, amire talán régóta vágysz, de nem találtál még megfelelő eszközt a belső munkára.

 

Csütörtökön 19 órától pedig a gyakorlatban is kipróbálhatod a JIAIDO-t Ajiittal egy 90 perces mozgásóra keretében.

Ajiit az alapoktól kezdve vezet végig négy ritmuson, négy gyakorlási formán, ahol végig a figyelemmel kísért, tudatosított mozdulat és légzés lesz a középpontban.

Ajiit in Budapest dojo

2018. április 11. szerda, 19 órától - Előadás

Aranytíz Kultúrház, Földszint

 

2018. április 12. csütörtök, 19 órától - Gyakorlat, Próbaóra Ajiittal

Aranytíz Kultúrház, 1. emelet

 

A kétalkalmas program díja: 3000 Ft

PRÓBAÓRA

TÖBB VAN BENNED, MINT HINNÉD!

Fedezd fel a JIAIDO mozgásmeditáció segítségével a benned rejlő értékeket

A JIAIDO abban segít, hogy saját magad láss rá a belső világodra: az akadályozó mintáidra és a benned lévő potenciálra egyaránt. Egyúttal gyakorlati eszközt is nyújt ahhoz, hogy kibontakoztasd mindazt, ami benned van és hátrahagyd, ami már nem szolgál téged.

Semmilyen előképzettségre nincs szükséged, sőt még a fittségi állapotod sem számít, csak a lelkesedésed és a nyitottságod hozd magaddal!

Laza, kényelmes ruhában gyere (lehetőség szerint fehér pólóban) és érdemes ivóvízről is gondoskodni.

 

A próbaóra ingyenes.

Időpont: 2018. március 8. csütörtök, 19 órától

Helyszín: Aranytíz Kultúrház, 1051 Budapest,

Arany János u. 10., 1. emelet

Próba óra
Próba óra

Próba óra

press to zoom
Próba óra
Próba óra

Próba óra

press to zoom
Próba óra
Próba óra

Próba óra

press to zoom
Próba óra
Próba óra

Próba óra

press to zoom
1/7

Rólunk

Legközelebbi dőpont: 2017. 12. 19., kedd 19 óra - érkezés: 18:30-tól

Helyszín: Aranytíz Kultúrház, 1051 Budapest, Arany János utca 10.,
1. emelet

Részvételi díj: 2500 Ft / bérleteseknek egy alkalom a bérlet árából

A részvétel  regisztrációhoz kötött, ezért ha szeretnél részt venni ezen az órán, jelentkezz be a gombra kattintva:

AJIIT A DOJÓBAN

Először van lehetőség arra, hogy egy Ajiit által vezetett nyílt órán találkozhass először a JIAIDO mozgásmeditációval, megismerhesd ezt a komplex rendszert, az eredeti forrástól hallva a JIAIDO lényegéről, mélységéről, távlatairól.

Ajiit a JIAIDO mozgásmeditáció rendszerét azért hozta létre, hogy egy hatékony eszközt adjon kezébe mindazoknak, akik komolyan szeretnének önmagukon dolgozni, fejlődni, túllépni a korlátaikon.

 

Mindezt egy érdekes, élvezetes, aktív mozgással járó formába öntötte, hogy a testünkön keresztül könnyebben kapcsolódhassunk belső középpontunkhoz, és ezt a kapcsolatot folyamatosan erősítve megláthassuk, és magunk mögött hagyjuk akadályozó érzelmi és mentális mintáinkat.

A részvétel  regisztrációhoz kötött, ezért ha szeretnél részt venni ezen az órán, jelentkezz be az alábbi gombra kattintva:

Időpont: 2017. 12. 19., kedd 19 óra - érkezés: 18:30-tól

Helyszín: Aranytíz Kultúrház, 1051 Budapest, Arany János utca 10.,
1. emelet

Részvételi díj: 2500 Ft / bérleteseknek egy alkalom a bérlet árából

Ajiit in Budapest dojo

Amennyiben most vennél először részt JIAIDO órán, ez az alkalom ingyenes a számodra.

Bérlet és alkalmi jegy árainkról az itt olvashatsz. 

Laza, kényelmes nadrágot és lehetőség szerint fehér pólót hozz magaddal a gyakorláshoz.

Érdemes ivóvízről is gondoskodni.

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom
1/8

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom
1/7

Laza, kényelmes nadrágot és lehetőség szerint fehér pólót hozz magaddal a gyakorláshoz.

Érdemes ivóvízről is gondoskodni.

rólunk mondtátok

"Engem semmilyen eddig általam ismert módszer nem tudott fejben tényleg kikapcsolni. A JIAIDO-nál esélyem sincs, hogy másra gondoljak, teljesen leköti a figyelmem. Ez nekem óriási élmény - agyalós típusként elképesztően nehéz a 'belső rádiót' kikapcsolni."

— A.T.

rólunk mondtátok

"Engem semmilyen eddig általam ismert módszer nem tudott fejben tényleg kikapcsolni. A JIAIDO-nál esélyem sincs, hogy másra gondoljak, teljesen leköti a figyelmem. Ez nekem óriási élmény - agyalós típusként elképesztően nehéz a 'belső rádiót' kikapcsolni."

— A.T.

Tasnády Rita

“A JIAIDO-ban a legnagyobb érték számomra az, hogy mindig összekapcsol saját magammal, és olyan belső változásokat indít el bennem, amire más módszer korábban nem volt képes. A helyükre kerülnek a dolgok bennem. Egyrészt belső utazás, önmegismerés, másrészt belső építkezés is. Folyamatos fejlődés, növekedés, gazdagodás.”

JIAIDO Guide

Herczeg Judit

“A gyakorlás egy teljesen új utat nyitott saját magam megismeréséhez. A JIAIDO által rájöttem, hogy nagyon sok akadályozó korláttól megszabadulhatok, amikről korábban azt gondoltam, hogy meg kell tanulnom elfogadni és megszeretni. Emellett számtalan új képességet is felfedezhetek magamban. Ettől nemcsak kiegyensúlyozottabbak lettek a hétköznapjaim, de teljesen új lehetőségek is megnyíltak az életemben.

Szeretném, ha minél több gyerkőc és felnőtt számára is elérhető lenne ez a holiszikus rendszer.”

JIAIDO Guide

Borda Balázs

“A JIAIDO segítségével harmóniába tudom hozni a mozdulataimat és légzésemet. Ez segít abban, hogy a figyelmem az adott mozdulaton, légzésritmuson legyen, és ne pedig a múltban vagy a jövőben kalandozzon. Ez a jelenlét fokozatosan kiterjed a mindennapokra is, és ahelyett, hogy egy adott helyzetre a már megszokott eszköztáramból reagálnék, lehetőség nyílik az adott pillanatra válaszolni, úgy, ahogy van.”

JIAIDO Guide

Lengyel Krisztina

“A JIAIDO értéke számomra, hogy a testi-lelki felfrissülésen és töltődésen túl hozzásegít a fejlődéshez és folyamatosan lehetőséget ad belső korlátok átlépéséhez.

A JIAIDO Ate egy különleges terület. Azon túl, hogy természetesen nagyon kellemes következményei vannak egy test-mozgatás/nyújtás/masszírozás módszer gyakorlásának, minden, ami a másokhoz való tiszta viszonyulásról szól, egyben teljes mértékben visszahat a saját magammal való kapcsolatra.”

JIAIDO ATE Guide

Please reload

Ajiit, a JIAIDO alapítója 12 évesen kezdett karatézni. Első saját dojóját 18 évesen alapította, és több mint 25 éven át gyakorolt.

Spirituális ébredését követően drámai fordulatok álltak be Ajiit életének minden területén. Onnantól kezdve életének egyetlen fókusza, hogy vezesse a keresőket az Ön-megismerés útján és hogy segítse őket saját természetükre ébredni.

A JIAIDO gyakorlati módszert azért hozta létre, hogy ezzel támogassa a keresők fejlődését és új tudatszintre emelkedését.

AJIIT, A JIAIDO ALAPÍTÓJA
OKTATÓ CSAPAT
Herczeg Judit
Herczeg Judit

Guide

press to zoom
Borda Balázs
Borda Balázs

Guide

press to zoom
Tasnády Rita
Tasnády Rita

Guide

press to zoom
Lengyel Krisztina
Lengyel Krisztina

Ate Guide

press to zoom
INGYENES PRÓBAÓRA - fókuszban: az IRÁNYOK

Neked megvan a jó irány?

Mindnyájunknak fontos, hogy megtaláljuk az irányt az életünkben, és ha megtaláltuk, képesek legyünk tartani is. 

A mozgásban, a fizikai testtel való gyakorlásban remek lehetőség van arra, hogy meglássuk, vajon mennyire tudunk ráhangolódni belső iránytűnkre, hogy megtaláljuk-e rögtön a helyes irányt. Hisz ez az iránytű nem téved, a problémákat az okozza, ha nem tudunk összekapcsolódni vele, nem érezzük kristálytisztán.

 

A JIAIDO gyakorlás ebben segít: elsőre is egy értékes felismeréssel gazdagodunk (Hogy is állunk ezzel a témával?), a rendszeres gyakorlással viszont hatékonyan fejleszthetjük ezt a területünket is.

Következő időpont: 2017. szeptember

Helyszín: Aranytíz Kultúrház, 1051 Budapest,

Arany János u. 10., 1. emelet

Laza, kényelmes ruhában gyere (lehetőség szerint fehér pólóban) és érdemes ivóvízről is gondoskodni.

JIAIDO - Próbaóra
JIAIDO - Próbaóra

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom
JIAIDO - Próbaóra
JIAIDO - Próbaóra

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom
JIAIDO - Próbaóra
JIAIDO - Próbaóra

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom
JIAIDO - Próbaóra
JIAIDO - Próbaóra

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom
1/8
KIDS DOJO

Mondays and Wednesdays:

 

Terézvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola,

Budapest 1065 Pethő S. str. 4.

 

TELEPHONE

Tel: +36 30 466 3398

Judit Herczeg

rólunk mondtátok

"Engem semmilyen eddig általam ismert módszer nem tudott fejben tényleg kikapcsolni. A JIAIDO-nál esélyem sincs, hogy másra gondoljak, teljesen leköti a figyelmem. Ez nekem óriási élmény - agyalós típusként elképesztően nehéz a 'belső rádiót' kikapcsolni."

— A.T.

PRÓBAÓRA - fókuszban a tudatos érintés

Gyere és próbáld ki a JIAIDO aktív mozgásmeditációs óránkat!

A következő alkalommal a JIAIDO bodywork módszerével, az Atéval ismerkedsz meg, mely a testben felhalmozott és raktározott érzelmi és mentális blokkok kioldásában nyújt hatékony segítséget. 

 

Semmilyen előképzettségre nincs szükséged, sőt még a fittségi állapotod sem számít, csak a lelkesedésed és a nyitottságod hozd magaddal!

Laza, kényelmes ruhában gyere (lehetőség szerint fehér pólóban) és érdemes ivóvízről is gondoskodni.

 

A próbaóra ingyenes.

Az Atéval kapcsolatban további részleteket itt olvashatsz.

Időpont: 2017. június 27. kedd, 19 órától

Helyszín: Aranytíz Kultúrház, 1051 Budapest,

Arany János u. 10., 1. emelet

Jiaido Ate_2015 12
Jiaido Ate_2015 12

press to zoom
Jiaido Ate_2015 11
Jiaido Ate_2015 11

press to zoom
DSC_0180M
DSC_0180M

press to zoom
Jiaido Ate_2015 12
Jiaido Ate_2015 12

press to zoom
1/8
PRÓBAÓRA

Gyere és próbáld ki a JIAIDO aktív mozgásmeditációs óránkat!

 

Semmilyen előképzettségre nincs szükséged, sőt még a fittségi állapotod sem számít, csak a lelkesedésed és a nyitottságod hozd magaddal!

Laza, kényelmes ruhában gyere (lehetőség szerint fehér pólóban) és érdemes ivóvízről is gondoskodni.

 

A próbaóra ingyenes.

Időpont: 2017. június 27. kedd, 19 órától

Helyszín: Aranytíz Kultúrház, 1051 Budapest,

Arany János u. 10., 1. emelet

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom

JIAIDO - Próbaóra

press to zoom
1/8
KÜLDETÉSÜNK

A Nemzetközi JIAIDO Egyesület fő feladata világszerte megismertetni ezt az egyedülálló, aktív meditációs módszert, és kifejleszteni a JIAIDO nemzetközi oktatási hálózatát.

 ​

Téged is örömmel várunk a közös gyakorlásra és egyesületünkben is; Te is lehetsz a JIAIDO képviselője városodban, országodban.

DOJO GYEREKEKNEK

Hétfőnként és szerdánként:

 

Terézvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola,

Budapest 1065 Pethő S. u. 4.

TELEFON

Tel: +36 30 466 3398

Herczeg Judit

MAUNA HÁZ DOJO

Szőlősgyörök, Petőfi Sándor u. 20.

A Balaton mellett, Budapesttől kb. 150 km-re.

TELEFON

Tel: +3620 230 0230

Tajti Irina