PRÓBAÓRA

TÖBB VAN BENNED, MINT HINNÉD!

A JIAIDO összekapcsol saját magaddal, és felszínre hozza a hétköznapjaidat segítő képességeidet, az eddig felfedezetlen, kibontásra váró területeiddel együtt.

A gyakorlás középpontjában a tudatos mozgás és légzés áll, melyet négy különböző ritmussal kombinálunk, hatékonyan fejlesztve a belső erőt és a változó körülmények között is éber tudatosságot.

Ez a négy ritmus aktívan dolgozik többek között a kitartás, stabilitás, a dinamizmus, határozottság, a megértés, elfogadás, illetve a könnyedség és rugalmasság témakörein. A kiegyensúlyozott, tudatos élethez ezekre mind szükségünk van.

 

A JIAIDO abban segít, hogy saját magad láss rá a belső világodra: az akadályozó mintáidra és a benned lévő potenciálra egyaránt. Egyúttal gyakorlati eszközt is nyújt ahhoz, hogy kibontakoztasd mindazt, ami benned van, és hátrahagyd, ami már nem szolgál téged.

 

A próbaórán való részvételhez semmilyen előképzettségre nincs szükséged, sőt még a fittségi állapotod sem számít, csak a lelkesedésed és a nyitottságod hozd magaddal!

Laza, kényelmes nadrágban és lehetőség szerint pólóban gyere és érdemes ivóvízről is gondoskodni.

Helyszín: Aranytíz Kultúrház, 1051 Budapest,

Arany János u. 10., 1. emelet

RÓLUNK MONDTÁTOK

A JIAIDO-ban ez a fókuszált állapot nekem nagyon felszabadító érzés. Ott nincs semmilyen nehézség, agyalás, nincs probléma. 

T.I.

Engem semmilyen eddig általam ismert módszer nem tudott fejben tényleg kikapcsolni. A JIAIDO-nál esélyem sincs, hogy másra gondoljak, teljesen leköti a figyelmem. Ez nekem óriási élmény - agyalós típusként elképesztően nehéz a 'belső rádiót' kikapcsolni. 

A.T.

Nagyon gyorsan és letisztultan ad egy képet magamról (pl. hogy túl gyorsan reagálok, vagy elégedetlen vagyok magammal). 1-1 mozdulatnál tisztán látom, milyen gondolat vagy érzés jelenik meg bennem, mi villan be. Ez tükröt tart, megmutatja a magamról alkotott képet, hogy alapvetően hogy nézek magamra. A mozgás és a légzés által tudom ezt is otthagyni és térek vissza a fókuszba, nem maradok az önostorozásnál, tovább tudok lépni.

R. I.

A fókuszáltsággal egy új kapu nyílik, elkezdek meglátni magamról dolgokat, közelebb kerülök magamhoz. Nem csak másokat értek meg, hanem magamat is. A hétköznapokban magamra fordítom a legkevesebb figyelmet.

G.A.

A 4 elem gyakorlása a legfontosabb nekem, azt évek távlatában tudom mérni, hogy megváltozott a képességem egy gu-ra vagy egy hayado-ra. Kiegyensúlyozza azokat a területeimet, amik gyengébbek. 

L.K.

Azt szeretem, hogy itt végre újra összekapcsolódom magammal, még akkor is, ha egész nap mindenhol járt a figyelmem, csak 'itthon' nem. Tényleg olyan érzés, mintha végre hazatérnék. 

T.R.

Önfegyelemre tanít a gyakorlás. Ez mindig is probléma volt, de nagy hasznát érzem, hogy megerősödött az életemben. Nem esem szét, nem csúsznak ki a dolgok a kezemből.

A.G

Amit érzek, az életerő, pezsgés az óra végén. 'Érzem, hogy Élek!' állapot. 

I.R.

Please reload

Kapcsolat

Tasnády Rita

E-mail: info@jiaido.org

Tel: +3620 2299 276

Válassz dojot:
Budapest
Szőlősgyörök