A modern kor embereként az egyik legnagyobb problémánk, hogy a külvilágra és a körülöttünk lévő emberekre fókuszálunk, és ezáltal teljesen elfeledkezünk saját magunkról.

Elfelejtjük a képességeinket, azt, hogy milyen értékesek vagyunk. Elidegenedünk a saját mentális és érzelmi erőforrásainktól és lehetőségeinktől, ezáltal összezavarodunk és nehézségeink támadnak.

Az önmagunkkal való kapcsolat helyreállításához eszközre van szükségünk, ami által megtanuljuk, hogyan irányítsuk a figyelmünket valódi lényünkre.

Tanulj meg a lényedre figyelni

Életünk mindig a jelenben, Itt és Most történik, de sokszor lemaradunk a pillanat mindent átírni képes erejéről, mert máshol vagyunk fejben.

A JIAIDO célja, hogy összekapcsolódjunk általa saját magunkkal és megtanuljuk, hogyan hozzuk és tartsuk a figyelmet a jelen pillanatban.

Ez a tudatosság és jelenlét a kulcs, hogy megszabaduljunk testi, mentális és érzelmi nehézségeinktől, és felfedezzük azt az egyetemes és mégis egyedülálló szépséget, ami mindannyiunkban ugyanúgy jelen van és ami valójában az élet esszenciája.

Részletek

A Próbaóra dátuma: 2022. július 25. hétfő, 18:00-19:30

Díj: 2000 Ft

Rendszeres Kezdő órák:

  • hétfő és szerda 18:00 - 19:00

  • kedd és csütörtök 16:00 - 17:00

  • reggeli órák: kedd és csütörtök 7:30 - 8:30

 

Mit viseljünk: a gyakorlások során a dojóban beszerezhető JIAIDO pólót viselünk, fehér, kényelmes, laza nadrággal. Cipőre nem lesz szükséged a teremben.

Helyszín: JIAIDO dojo - 1133 Budapest, Vág u. 19.

Megközelíthető az M3 metróval (Dózsa György út megálló), 15, 115-ös busszal, valamint a 75-ös trolival. 
 

Készen állsz rá, hogy felfedezd rejtett képességeidet?

Rengeteg képességgel születünk, de sokat közülünk nem használunk, vagy elfojtunk életünk során. Lehet, hogy megtanultuk, hogy ne használjuk őket, vagy csak nem fordítunk elég figyelmet rájuk.

Ahhoz azonban, hogy bármilyen személyes nehézségen túl tudjunk lépni, erősítenünk kell azokat a képességeket, amelyek segítségével megtalálhatjuk a megoldást, és a kiutat a zavarodottságból és szenvedésből. Ez a legközvetlenebb út a belső béke és egyensúly eléréséhez. 

A JIAIDO célja, hogy a figyelmünket a forrásra, a lényünkre irányítsuk. Fényt gyújtunk ahelyett, hogy a sötétséggel harcolnánk.

Készen állsz rá, hogy holisztikus módszerrel dolgozz saját magadon?

Ha fejlődni szeretnénk, ha szeretnénk megoldani valamilyen problémát az életünkben, tudatában kell lennünk, hogy az ember holisztikus egység. Lényünk fizikai, mentális, érzelmi sőt spirituális aspektusai szorosan összefüggnek egymással.

A JIAIDO holisztikus módszere ezért közvetlenül, ezt az egységet szem előtt tartva dolgozik minden részünkkel. 

 

Ha szeretnél tenni saját fejlődésedért, ha készen állsz rá, hogy felfedezd rejtett képességeidet és lehetőségeidet, akkor gyere és kezdd el a JIAIDO gyakorlást!

A programról

Tapasztald meg a JIAIDO-t a következő Próbaórán, melyet Ajiit, a JIAIDO alapító mestere vezet. 

Az új Kezdő program júliusban indul Ajiit [Adzsit] vezetése és útmutatása alatt.

A hat hónapos program során nagyon fontos a heti kétszeri JIAIDO gyakorlás ahhoz, hogy megtapasztald a módszer jótékony hatását.

A rendszeres csoportos órákon való részvétel mellett lehetőség nyílik személyes konzultációra Ajiittal, hogy átfogó képet alkothass az állapotodról és a fejlődésed irányáról. 

 
Bejelentkezés Próbaórára 
2022. július 25., hétfő 18:00 - 19:30
Melyik Kezdő órákra csatlakoznál? Ha több időpont is megfelelő, jelöld be mindet.
Honnan értesültél a lehetőségről?