PRÓBAÓRA

TÖBB VAN BENNED, MINT HINNÉD!

A JIAIDO összekapcsol saját magaddal, és felszínre hozza a hétköznapjaidat segítő képességeidet, az eddig felfedezetlen, kibontásra váró területeiddel együtt.

A gyakorlás középpontjában a tudatos mozgás és légzés áll, melyet négy különböző ritmussal kombinálunk, hatékonyan fejlesztve a belső erőt és a változó körülmények között is éber tudatosságot.

Ez a négy ritmus aktívan dolgozik többek között a kitartás, stabilitás, a dinamizmus, határozottság, a megértés, elfogadás, illetve a könnyedség és rugalmasság témakörein. A kiegyensúlyozott, tudatos élethez ezekre mind szükségünk van.

 

A JIAIDO abban segít, hogy saját magad láss rá a belső világodra: az akadályozó mintáidra és a benned lévő potenciálra egyaránt. Egyúttal gyakorlati eszközt is nyújt ahhoz, hogy kibontakoztasd mindazt, ami benned van, és hátrahagyd, ami már nem szolgál téged.

 

A próbaórán való részvételhez semmilyen előképzettségre nincs szükséged, sőt még a fittségi állapotod sem számít, csak a lelkesedésed és a nyitottságod hozd magaddal!

Laza, kényelmes nadrágban és lehetőség szerint pólóban gyere és érdemes ivóvízről is gondoskodni.

Helyszín: Aranytíz Kultúrház, 1051 Budapest,

Arany János u. 10., 1. emelet

Próba óra
Próba óra

Próba óra

press to zoom
Próba óra
Próba óra

Próba óra

press to zoom
Próba óra
Próba óra

Próba óra

press to zoom
Próba óra
Próba óra

Próba óra

press to zoom
1/7
RÓLUNK MONDTÁTOK

A JIAIDO-ban ez a fókuszált állapot nekem nagyon felszabadító érzés. Ott nincs semmilyen nehézség, agyalás, nincs probléma. 

T.I.

Engem semmilyen eddig általam ismert módszer nem tudott fejben tényleg kikapcsolni. A JIAIDO-nál esélyem sincs, hogy másra gondoljak, teljesen leköti a figyelmem. Ez nekem óriási élmény - agyalós típusként elképesztően nehéz a 'belső rádiót' kikapcsolni. 

A.T.

Nagyon gyorsan és letisztultan ad egy képet magamról (pl. hogy túl gyorsan reagálok, vagy elégedetlen vagyok magammal). 1-1 mozdulatnál tisztán látom, milyen gondolat vagy érzés jelenik meg bennem, mi villan be. Ez tükröt tart, megmutatja a magamról alkotott képet, hogy alapvetően hogy nézek magamra. A mozgás és a légzés által tudom ezt is otthagyni és térek vissza a fókuszba, nem maradok az önostorozásnál, tovább tudok lépni.

R. I.

A fókuszáltsággal egy új kapu nyílik, elkezdek meglátni magamról dolgokat, közelebb kerülök magamhoz. Nem csak másokat értek meg, hanem magamat is. A hétköznapokban magamra fordítom a legkevesebb figyelmet.

G.A.

A 4 elem gyakorlása a legfontosabb nekem, azt évek távlatában tudom mérni, hogy megváltozott a képességem egy gu-ra vagy egy hayado-ra. Kiegyensúlyozza azokat a területeimet, amik gyengébbek. 

L.K.

Azt szeretem, hogy itt végre újra összekapcsolódom magammal, még akkor is, ha egész nap mindenhol járt a figyelmem, csak 'itthon' nem. Tényleg olyan érzés, mintha végre hazatérnék. 

T.R.

Önfegyelemre tanít a gyakorlás. Ez mindig is probléma volt, de nagy hasznát érzem, hogy megerősödött az életemben. Nem esem szét, nem csúsznak ki a dolgok a kezemből.

A.G

Amit érzek, az életerő, pezsgés az óra végén. 'Érzem, hogy Élek!' állapot. 

I.R.

Please reload

Kapcsolat

Tasnády Rita

E-mail: info@jiaido.org

Tel: +3620 2299 276

Válassz dojot:
Budapest
Szőlősgyörök