top of page

Út önmagunk szeretete felé

A JIAIDO egy átfogó fejlesztő módszer, mely önismeretet, belső megértést, tudatosságot hoz az életünkbe. Ezek segítségével mi magunk tudunk változtatni, elengedni, fejlődni, növekedni.

 

A JI-AI-DO név három japán kanji (írásjel) összetételéből áll:

JI - az igaz természet, a valódi Én

AI - egyesít, összekapcsol; a személyes szinten túlmutató szeretet

DO - az út

„The path to love OneSelf.” – „Út önmagunk szeretetéhez.”

A JIAIDO segítségével erősítjük azt a képességünket, hogy automatikus (válasz)reakcióink helyett valóban jelen tudjunk lenni az életünkben. Magunk mögött tudunk hagyni olyan korlátokat, amikről azt gondoltuk korábban, hogy teljesen hozzánk nőttek.

Segítségével visszatalálunk belső középpontunkhoz, visszakapcsolódunk saját magunkhoz.

Megtanít, hogyan tudjuk ezt a kapcsolatot élővé tenni, hogy végül sose veszítsük el. Így újra képesek leszünk meghallani a „saját hangunkat”, amit gyakran a mindennapok ránk nehezedő nyomása, a kötelezettségeink vagy akár a másoknak való megfelelés miatt már alig találunk.

 

A JIAIDO komplex rendszere egy tudatosan felépített eszköztár, ami a kezedbe adja a kulcsot saját magadhoz. Rajtad áll, mennyit teszel bele, milyen mélyre mész. Hatékonysága gyakorlatiságában rejlik, ami mindenki számára nyitott és könnyen elsajátítható.

JIAIDO BODY MOVEMENT

Art of movement

​A JIAIDO egy aktív, mozgásra épülő személyiség- és tudatosság-fejlesztő rendszer.

 

A teljes figyelemmel kísért mozgás és légzés gyakorlatai által a test és elme összhangba kerül, a figyelem befelé összpontosul.

 

A rendszeres gyakorlás kikapcsol a mindennapi folyamatos megfeszítettségből, stresszből, külvilágra való figyelésből, és lecsendesíti a folyamatosan aktív, gondolatokkal teli elménket.

JIAIDO ATE BODYWORK

Art of Conscious Touch

A JIAIDO Ate bodywork aktív meditáció. A tudatos érintés technikái, a légzés és az aktív figyelem a testet ellazítja, az elmét pedig nyugalomba hozza, ami az ember természetes állapota.

 

Ez a természetes állapot segíti a  fizikai és szellemi egészség visszaállítását.

 

Rendszeres gyakorlása lehetővé teszi, hogy jobban megismerjük önmagunkat testi, érzelmi és mentális szinten. 

Képessé válunk, hogy csökkentsük a stressz hatását a mindennapjainkban, fejlesszük az önkifejezést és kommunikációs képességeinket.

JIAIDO ARCHERY

Art of Silence

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Próbaóra

folyamatos bejelentkezés
Jelentkezz be itt

Rendszeres órák

hétfő és szerda: 18 - 19-ig

kedd és csütörtök: 7- 8-ig

Cím

JIAIDO AKADÉMIA

1133 Budapest, Vág u. 19.

Kapcsolat

info@jiaido.org

+36 20 22 99 276

bottom of page