JIAIDO az Everness Fesztiválon - LÉPJ!

Többéves hagyomány, hogy a Tudatosság Ünnepén a JIAIDO-t [ejtsd: dzsí-áj-dó] is kipróbálhatod, sőt, több ízben, többféle program keretében is találkozhatsz velünk!

Ha te már gyakoroltál velünk, akkor azért, ha még csak most ismerkedsz a mozgásmeditációval, akkor azért tarts velünk! Ha pedig máris tudod, hogy ott leszel június 20-25-ig Alsóörsön az Everness Fesztiválon, mindenképp látogass meg minket minél több programunkon!

Minden reggel 9-től a sátrunknál közös gyakorlás: “Kapcsolódj magaddal! - JIAIDO mozgásmeditáció”

Várunk minden reggel 9 órától egy jóleső JIAIDO gyakorlásra a sátrunknál! Amint az elme lecsendesedik, megérkezünk belső középpontunkba - és miért ne maradhatnánk ebben az állapotban egész nap?

A JIAIDO mozgásmeditáció egy gyakorlati módszer, mely a lecsendesedett meditatív állapotot mozgás közben hozza el a gyakorló számára. A mozdulat, a légzés és a fókusz együttese finoman kivezet minket a fejünkből, a kavargó gondolataink, problémáink világából, és segít megérkezni a Jelen Pillanatba. A Jelen megélése egy letisztult, örömteli, elégedett állapotot hoz létre, egészen összekapcsol saját középpontunkkal. Minél több időt töltünk el ebben az állapotban, annál kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak a hétköznapjaink. A JIAIDO gyakorlásával ez az állapot elérhetővé válik, és megtanulunk újra és újra visszatérni ide a mindennapok során. Gyere, próbáld ki Te is!